Ierse Ossenhaas | Rundvlees | Proef de echte Ierse kwaliteit
  • Ierse Ossenhaas | Rundvlees | Proef de echte Ierse kwaliteit
  • Ierse Ossenhaas | Rundvlees | Proef de echte Ierse kwaliteit
  • Ierse Ossenhaas | Rundvlees | Proef de echte Ierse kwaliteit
Prijs: €5,09
Excl. BTW: €4,67
Op voorraad
Merk: Quality Irish Beef
Model: Ossenhaas

Beschikbare opties:

-
+

Een Ierse ossenhaas van top kwaliteit! Een hele ossenhaas om helemaal zelf te portioneren. Deze ossenhaas is erg populair bij chefs van top restaurants en is gekenmerd door het sappige en smaakvolle vlees. 

Een ossenhaas van het Ierse rund is uitmuntend. Deze malse spier zorgt voor een sappige en smaakvolle beleving. De ossenhaas komt hieraan door het ras dat hiervoor gebruikt word. Dit speciale ras scharrelt zijn eigen natuurlijke kostje bij elkaar, ze lopen namelijk het grootste deel van het jaar op het land. Door het vele bewegen verdeelt het vet zich goed tussen het vlees dit zorgt voor sap en de unieke smaak.

U kunt een hele ossenhaas rustig in de oven of op de BBQ bereiden. De kern van de ossenhaas blijft erg sappig omdat de warmte het vocht van de binnenkant niet kan verdampen. Zorg ervoor dat de kern 42 graden is, om hem vervolgens van de hitte bron af te halen. Het nagaren zal ervoor zorgen dat de kern temparatuur naar 47 graden stijgt. 

Uiteraard kunt u de ossenhaas ook portioneren. Bekijk hier hoe u de ossenhaas kan opdelen:
- Chateaubriand : Dikste stuk van de ossenhaas
- Tournedos : Midden stuk van de ossenhaas
​- Ossenhaas puntjes : Punt van de ossenhaas

 

 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed