Bewaren van lamsvlees
Lamsvlees kunt u het beste tussen de 2 en 5 graden bewaren in de koelkast. Op elk stuk lamsvlees dat wij voor u klaarmaken en inpakken staat een THT (teminste houdbaar tot) datum, zo kunt u goed zien tot wanneer u het vlees kunt bewaren. Mocht u het vlees langer willen bewaren dan kunt u het tot 3 maanden invriezen bij een temperatuur van -18 graden.
Ontdooien
Haal een dag van te voren het lamsvlees uit de vriezer en laat het afgedekt in de koelkast liggen. Mochten het grote stukken lamsvlees zijn dan moet u het anderhalve dag van te voren uit de vriezer halen en in de koelkast leggen.
Belangrijk!
Laat lamsvlees nooit ontdooien op het aanrecht, verwarming of in warm water!
Ontdooit lamsvlees kunt u geen 2de keer invriezen!
Alle prijzen in lamsvlees zijn ingesteld op 100 gram. Kies het gewenste aantal en gewicht en de prijs verspringd automatisch!
Excl. BTW: €2,07
Excl. BTW: €1,59
Excl. BTW: €3,06
Excl. BTW: €2,59