Versnelde afrekenprocedure

Speciaal voor onze klanten hebben wij een super snel afrekenproces. Al uw gegevens voert u in op slechts één pagina! U hoeft zelfs niet eens een account aan te maken als u dat niet wilt, mocht u dit wel willen dan kunt u dit heel eenvoudig aanvinken. Als laatste kiest u één van de onderstaande betaalmethoden en u wordt dan automatisch doorverwezen naar de desbetreffende service. Een kind kan de was doen...

 Betaalmogelijkheden

iDeal    

Met iDeal betaalt u veilig en snel via uw eigen bank. Wilt u gebruik kunnen maken van iDeal dan hoeft u zich niet te registreren. Om gebruik te kunnen maken van iDeal moet u kunnen internetbankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

Alle iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om uw bestelling zeer snel te verwerken.

Wij rekenen geen transactiekosten als u betaalt met iDeal!Bankoverschrijving

Wanneer u kiest voor een overschrijving per bank of giro, maakt u het desbetreffende bedrag zelf over onder vermelding van de instructies die u worden meegegeven per mail. Vermeld altijd het ordernummer en de naam van de persoon die de bestelling heeft geplaatst. Informatie over het te betalen bedrag en het ordernummer is te vinden in de betaalbevestiging die u per email wordt toegestuurd. De verwerkingstijd is ongeveer 1 à 2 werkdagen. Zodra het betreffende bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt uw pakket verzonden.

Wij rekenen geen transactiekosten als u betaalt via een bankoverschrijving!